Quiz

Elke 2e en laatste maandag van de maand organiseert café Lijn4 in samenwerking met de Upbeatles een Pub- en Muziekquiz. Om 20:30 start de quiz, inschrijven kan met een team van maximaal 6 personen vanaf 20:00.

Kijk in de agenda voor de actuele data.

 

 

 

Muziekquiz

Herken jij de muziek van The Beatles uit duizenden, heb je aan een seconde of dertig genoeg om een nummer te herkennen of weet je de echte naam van Lady Gaga? Dan is The Upbeatles Muziekquiz in Café Lijn 4 iedere laatste maandag van de maand jou op het lijf geschreven.

In vijf ronden wordt de muziekkennis van de deelnemende teams (max. zes personen) op de proef gesteld. Niet alleen de nummers 1, 2 en 3 gaan met één van de prijzen naar huis, iedereen maakt tussendoor kans op één van de prachtige bonusprijzen zoals CD’s of concertkaartjes.

Inschrijving is vanaf 20.00 uur aan de bar. Om 20.30 uur start de quiz, die rond 23 uur afgelopen is. Deelname kost 4 euro per persoon, te voldoen bij inschrijving. Er is in principe plaats voor ongeveer zestig personen. Wie het eerst komt, het eerst maalt. We raden je dus aan bijtijds te komen.

Het is helaas vanaf heden ook niet meer mogelijk om een eigen diner mee te nemen voor de quiz. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Elke laatste maandag van de maand, 20.30 uur (inschrijven vanaf 20.00, 4 euro p.p.).

Pubquiz

Na het succes van de maandelijkse muziekquiz hebben we ook een maandelijkse pubquiz. Kom samen met maximaal vijf vriend(inn)en en test je algemene kennis op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, geschiedenis, sport en wetenschap!

In tien verschillende ronden vol word je algemene en iets minder algemene kennis getest.  Zo bepalen de teams van maximaal zes personen wie zich die avond de slimste mag noemen. Voor de nummer 1, 2 en 3 liggen er mooie prijzen klaar, maar tijdens de quiz zijn ook diverse bonusprijzen te winnen. Zodat er voor iedereen iets op het spel staat (lees: het voor iedereen leuk is!).

Van de maandelijkse quiz wordt ook een algemeen klassement bij gehouden. Aan het eind van het jaar liggen er zowel voor de teams met de hoogste totaalscore als de hoogst gemiddelde scores mooie prijzen klaar.

Het is helaas vanaf heden ook niet meer mogelijk om een eigen diner mee te nemen voor de quiz. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Elke tweede maandag van de maand, 20.30 uur (inschrijven vanaf 20.00, 4 euro p.p.).

 

Zowel de muziekquiz als de pubquiz wordt gemaakt en gepresenteerd door de Upbeatles. Wil jij ze ook op je feestje? klik hier voor meer informatie.

Top